Peder Lykkes Vej 3, 2300 København S

Nybyggeri

Nyt hus i Nordsjælland eller København?

Er du i gang med at leve drømmen ud om et nyt hus? Så skal du sikkert bruge et professionelt og meget kvalitetsbevidst tømrerfirma til dit nybyggeri!
JH Gruppen Aps har massiv erfaring med alt inden for nybyg, og vi sætter en ære i at være dine partner, når det gælder nybyggeri.

Et nyt hus får man ikke mange gange i livet

Det er en stor begivenhed og en stor investering, den dag man beslutter sig for at få opført et nyt hus. Derfor skal det også være det bedste nybyg, der kan fås på markedet.
JH Gruppen Aps har mange års erfaring med nybyggeri, og vi synes det er en ære at få lov at hjælpe med at føre din drøm ud i livet. Det skal gøres i den bedste håndværksmæssige kvalitet og med de bedste materialer, og det kan vi garantere hos JH Gruppen Aps.
Måske har du allerede både materialer og byggeplaner klar? Ellers hjælper vi gerne med at forberede dit nybyggeri, så byggeprocessen kan glide bedst muligt. Vi samarbejder med alle typer håndværkere om at nå målet, nemlig at dit nye hus opføres i den bedste kvalitet med fokus på omkostninger og fornuftige løsninger.

Nybyg af både små og store ejendomme

Uanset hvor stort dit nybyggeri skal være, kan JH Gruppen Aps påtage sig opgaven. Det kan være, du skal have opført den tilbygning, du lige mangler, og her kan vi tænke i de bedste løsningsmuligheder kombineret med dine planer og dit budget.
Det kan også være, at det drejer sig om et større nybyggeri med opførsel af en eller flere ejendomme. Vi står gerne for hele entreprisen, og har dygtige samarbejdspartnere, der kan supplere.
Som tømrerfirma står vi for kvalitet og kundetilfredshed. Derfor tager nybyg altid udgangspunkt i en dialog med dig, hvor vi sammen kan lægge en tidsplan, så du hele tiden føler dig tryg ved, at dit nye hus er i de bedste hænder.
Tag os gerne med på råd allerede i projekteringsfasen, ligesom vi naturligvis også træder til, når du er kommet godt i gang med planlægningen.

Få et tilbud på nybyg

Vi kører dagligt ud for at udføre nybyggeri hos kunder i Hvidovre, Lyngby, København S, vi køre naturligvis også i resterende København og Nordsjælland. Det er sket før at vi har serviceret kunder i andre regioner, så bare rolig vi kører gerne på hele Sjælland, hvis tømreropgaven er der. Du kan kontakte os ved at ringe til os på tlf. 31 49 45 18 – så kan din drøm om nyt hus i høj kvalitet blive en realitet.